Over ons – Tandheelkundig Centrum Nieuwoord – Woudenberg

Over ons

Tandheelkundig Centrum Nieuwoord is een moderne, fullservice praktijk. In een voor u bekende omgeving heeft u uw eigen vertrouwde tandarts. Uw tandarts werkt nauw samen met de andere specialisten binnen de praktijk. Op het gebied van implantologie, beugels, gebitsprotheses, digitale kronen en reconstructieve tandheelkunde hebben wij specialisten in huis. Op deze manier is ons team in staat u vrijwel alle mogelijke behandelingen aan te bieden.

Samenwerken

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom staat ons team van preventieassistentes en mondhygiënistes voor u klaar. Zij adviseren en helpen u bij het gezond houden van uw mond. Dit vraagt ook uw zorg en inzet. Samen werken we aan een gezonde en mooie mond.

Zorg voor iedereen

We bieden zorg aan iedereen en spelen met speciale programma’s in op de zorgbehoefte in verschillende levensfases. Wilt u meer informatie over ons kinderplan, onze kennis van de ouder wordende mond of onze WLZ-expertise, neem dan gerust contact op.

Met een glimlach

We werken met een betrokken team dat op elkaar is ingespeeld, en veel plezier heeft in het werken met u. We werken met een glimlach, beantwoorden graag uw vragen en vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarbij staat duidelijke communicatie hoog in ons vaandel. We informeren u zoveel mogelijk vooraf over de inhoud en de kosten van behandelingen. Graag werken we op een duidelijke en plezierige manier samen met u.